Rólunk

Vagy először inkább RÓLAD!

Te is hiszel benne, hogy nem kell, hogy a szakmai tartalom unalmas legyen? Hogy lehet érdekes, izgalmas és élvezetes, mégis mély szakmai tartalmú egy cikk vagy eloődás? Érdekel az üzleti világ emberi oldala? HR területen vagy vezetőként dolgozol?

Ha igen, akkor nagyon hasonló az érdeklődési köröd és a gondolkodásmódod a miénkhez. :-) Immár több, mint 3 éve foglalkozunk azzal, hogy 'összelekvározzuk' a magyar HR világot. Cikkeket, tanulmányokat írunk, előadásokat tartunk és szakmai rendezvényeket szervezunk. Szeretjük, hogy munkánk eredménye, hogy a szakemberek, a vezetők, az érdeklődők és lekvár rajongók nálunk böngésznek, nálunk találkoznak, együtt gondolkodnak és vidáman bővítik tudásukat.

Hitvallásunk

Mi, a JAM csapata valljuk, hogy tanulni, fejlődni, gondolkodni, beszélgetni, új trendeket megismerni elengedhetetlen!
Abban pedig hiszünk, hogy mindez lehet izgalmas, élvezetes formában tenni anélkül, hogy a mély szakmai tartalom sérülne. Ezért dolgozunk, írunk és adunk alkalmat rá, hogy ezt minden olvasónk átélhesse. Üdvözlünk mindenkit itt nálunk és biztatunk arra, hogy kérdezzen tőlünk, beszélgessen velünk és mi azon leszünk, hogy az együttgondolkodás eredményeképpen közösen fejlődjünk.

 

Főszerkesztőnk

Nagy Andrea

Andrea tanácsadóként és trénerként dolgozik a Parrish & Crawler International-nél. A HR szakma ma is átszövi mindennapjait. Főszerkesztőként és HR szakértőként végzi feladatait a JAM Magazinnál, melynek egyik alapítója és a HRCafe Magazinnál, melynek tulajdonosa és főszerkesztője.

Korábban 13 évig dolgozott nagyvállalati oldalon. A PanTel, az OTP, a Commerzbank és a Vodafone színeiben vállalt szakmai feladatot. Alapvégzettsége gazdasági informatikus, a Szent István Egyetemen pedig HR Manageri, majd Emberi Erőforrás tanácsadói diplomát szerzett.

Képekben látó, hivatásáért lelkesedő, gyakorlatias, a dobozokat és előítéleteket ostromló. Hiszi, hogy a komoly szakmai tartalom is lehet izgalmas és sodró. Hiszi, hogy a fejlődés egy olyan folyamat, amely a résztvevők számára (is) élvezetes, valódi eredményeket jelentő közös munka. A valódi beszélgetéseket, a jó gondolatokat és a nevetést pedig különösen szereti.

 

 

 

További részletek: