Április 1

JAM cs, 03/31/2011 - 23:38

"Április-esték kékjét álmodom"

avagy április elseje JAM módra

Kedves Dzsemmelők,

Amikor tanakodni kezdtünk, hogy mivel is örvendeztessünk meg Benneteket április első napján, arra gondoltunk, hogy nélkülünk is sok izgalmas és tartalmas cikket olvashattok a szokásokról, amelyek ehhez a naphoz kapcsolódnak és a poisson d'avril-ról, azaz április bolondjáról.

Ezért úgy döntöttünk, hogy mi inkább amagunk módján közelítjük meg ezt a szép napsütéses napot április elején és a bolondozás jegyében feltesszük Nektek a nagy kérdést...

Ha nem kötne Benneteket sem sárga csekk, sem társadalmi elvárás, sem lakáshitel, sem család, sem barátok, sem iskola, sem más egyéb körülmény, akkor hol élnétek és mivel foglalkoznátok?

Ahhoz, hogy megtaláljátok a választ magatokban, csupán néhány apróságra lesz szükségetek. Néhány nyugodt pillanatra, hogy a felhőket nézve, vagy a szemeteket lehunyva elmerülhessetek és gyermeki naivsággal csodálkozhassatok rá a képre, amit odabent találtok.

Vajon hány komoly menedzser álmodik arról, hogy gitározhasson és hány gitáros reméli titkon, hogy egyszer remek értékesítő lesz belőle. Lehetnek balerinák, akik valójában tolmácsként szeretnék élni az életüket és könyvelők, akik taxisofőrként lennének boldogok?

Talán még olyan ismerősünk is van, akinek minden álma, hogy rugalmas munkaidőben dolgozzon és egészen biztos, hogy olyan is akad, aki a heti 5 napos munkahétről álmodik. Abban is biztos vagyok, hogy lesz aki hegyeket-völgyeket, mások tengerpartot, síparadicsomot vagy egy forgalmas nagyvárost látnak majd maguk előtt, azon a bizonyos képen.

Úgy illik, hogy bevalljuk, hogy mi mit láttunk, ugye?

Sok-sok ínycsiklandozó lekváros üveg között az arubai tengerpart tűnt fel és egy Duna menti napfényes kisváros. Sorakozott még a képen sok-sok izgalmas feladat, egy piros fűnyíró, szakmai kihívást jelentő képzések és egy kerékpár, virágos kosárral az elején.

Meséljetek, Ti merre kalandoztatok és mit láttatok abban a néhány pillanatban?
JAM Team