Egy üvegnyi figyelem

JAM cs, 12/08/2011 - 00:21

Egy üvegnyi figyelem

Kedves Olvasónk, ez nem egy érzelgős, év végi visszaemlékezés! Helyette előre tekintünk, izgalmas híreket és terveket osztunk meg Veletek és persze az aktív részvételeteket kérjük! Jó tett helyébe jót várj, a cikk végén erről is szó lesz. Na nézzük is a részleteket!

Séta Dévára

A rövid történet: Idén nyáron Kozma Zsolt bekötötte bakancsát és elindult Budapestről, hogy Déváig sétáljon egy jó ügy érdekében. A program minden lépése a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hírét vitte a nagyvilágba, minden kilométere 1-1 eurót jelentett a gyermekeknek.

Zsolt számára nem volt kérdés, hogy Böjte Csaba mellé álljon, aki 1800 gyermeknek teremtett otthont Erdélyben. Mi pedig Zsolt mögé álltunk, pót-cipőfűzővel, szállás-szervezéssel, híradással, mert a nagy tettekhez is kellenek kis segítők. Zsolt hihetetlen eredményeket ért el, útjának híre az esti híradótól a rádiókig ért, az összegyűjtött összeg mellett egy egész...

autónyi meglepetést érkezett vele egyszerre Dévára. Arról nem tudunk szentimentális felhangok nélkül mesélni, hogy miként reagáltak a gyerekek és Csaba Testvér. :-) Ugye el tudjátok képzelni?

Amit Te tehetsz

A Séta Dévára program nem egyszeri akció volt, Zsolt évről-évre újra beköti a cipőfűzőit és elindul… Rövidesen itt van 2012, egy újabb év, egy újabb Séta. Már most segíthetsz! Oszd meg a hírt Te is, hogy idén még több Euro és még több jószándék érjen Dévára!

Persze mi sem állunk meg az írásnál, értékeljük a segítségeteket és minden 10 megosztás után egy újabb üveg karácsonyi lekvárt teszünk a csomaghoz, amelyet idén is az Alapítvány magyarországi házában élő gyerekeknek viszünk el. Ha van kedved, akár velünk is tarthatsz!

Amit Te kaphatsz

Nagy örömünkre szolgál, hogy bár még 2011-et írunk, de a jövő évi Séta iránti lelkesedésünkkel már most sem vagyunk egyedül. "Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad"- mondja az Egyesület, amelyet őszintén tisztelünk azért, hogy tagjait segítse az önálló út felfedezésében, munkában. A BULÁKEazaz a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete példát mutat pozitív hozzáállásból és értékteremtésből, nem kér, hanem ad.

Most az Egyesület 5 db 30 perces masszázst kínált fel, ezzel is motiválva mindenkit a jótettekre! December 23-án sorsolunk minden tagunk között, aki követi a Séta híreit akár a Facebookon, akár az esemény oldalánLinkedIn-en, akár a Twitteren, akár Hírlevélben.

Adj Te is a figyelmedből azoknak, akik érdemesek rá.

JAM Team


KÖSZÖNJÜK!

 

Több, mint 100-an osztottátok meg a 2012-es Séta hírét csak a Facebookon! Így Nektek köszönhetően 10 üveg lekvárral egészítettük ki karácsonyi csomagunkat, amit a gyerekeknek viszünk a héten!

Ahogy ígértük, hálánk jeléül íme az öt név, aki 30 perces masszázs segítségével frissülhet fel a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesületének nemes felajánlása nyomán. Nézzük kinek kedvezett a szerencse:

Lengyel Zsuzsanna (Facebook)
Elek Adrienne (Esemény oldala)
Lovász Ildikó (LinkedIn)
Gerillabro (Twitter)
Szikszi1 (Hírlevél)

Gratulálunk nyerteseinknek! Kérjük az info@jamjam.hu -ra küldött e-mailben jelentkezzetek náluunk a részletek miatt.