JAM-VHG-2016

JAM k, 07/26/2016 - 19:51

Vendég-HáziGazdáink

Pekár Dóri & Koltányi Gergő

 

Hat évvel ezelőtt alapítottuk a JAM oldalát és alig egy évre rá indult el üzleti reggeli sorozatunk. Hihetetlen számok ezek nekünk. :-) Elmerengünk, nosztalgikus hangulatban mosolygunk egymásra és emlékezünk az illatos kávékra, izgalmas témákra, kalandos szervezési feladatokra... Rengeteg szakértő, vezető, guru és mester fordult meg ezeken az alkalmakon részvevőként, előadóként, kerekasztal résztvevőként. Beszélgettünk, kérdeztünk, szakmai vitákat folytattunk le és tanultunk rengeteget egymástól. A reggeli sorozat házigazdája kezdettől főszerkesztőnk, Nagy Andrea volt.

Andi tavaly úgy érezte, hogy eljött a pillanat, hogy két VHG lépjen a fedélzetünkre és vegye át részben, ezt a nemes feladatot, ezzel is új színt, új energiákat és új témákat hozva Nektek. Nem késlekedtünk hát. Megkerestük azt a két személyt, akik kezébe két-két alkalomra, ezt a számunkra kedves és értékes eseményt szívesen adjuk.

Mindketten túl vannak a tűzkeresztségen, kiválóan helyt álltak és már a következő témájukat szervzik. Most itt is bemutatjük Nektek Pekár Dórit és Koltányi Gergőt, a JAM két tiszteletbeli tagját, két idei vendég-házigazdánkat.

"PEKÁR DÓRA vagyok, 6 éve szervezetfejlesztő, 4 éve cégvezető. Az előbbit a szakmai érdeklődés viszi előre, az utóbbit a tenni akarásom. Fejlesztőként a legjobban egy szervezet megismerése és megértése izgat illetve az a pillanat, amikor a tanácsadói észrevételek visszacstolása mentén elindul a szervezet közös fejlesztése a vezető támogatásával. Emellett a HR rendszerek építését, a vezetőfejlesztést és a munkatársi készségfejlesztést szeretem, mert ezekben a helyzetekben tapintható nyoma van annak, amit csinálok.

A KAPTÁR közösségi iroda alapítójaként gyakran élem át a vállalkozás vezetésének izgalmait, sikereit és nagylevegős kihívásait is. Egy csapat koordinálása, egy tér folyamatos infrastrukturális fejlesztése és egy cég pénzügyi működésének optimalizálása mind olyan feladatok, amikben valódi tere van az önmegvalósításnak.

Mindemellett szívesen veszek részt egyetemi tárgyak oktatásában, szenvedélyes hosszútávfutó vagyok, szeretek turkálókban kincseket vadászni illetve megismerni Magyarország ismert vagy épp ismeretlen borászainak munkáját."

 


Koltányi Gergely
-
Képzési és fejlesztési tanácsadó. Szakterülete a felnőttképzés, vállalati képzés, továbbképzés, valamint a digitális technológiák alkalmazása a képzési és fejlesztési programokban.

1999-ben végzett a Pécsi Tudományegyetemen, HR menedzser szakon. A köztisztviselők e-learning központjának vezetőjeként kezdte szakmai pályafutását, majd 2010-től a Nemzeti Közigazgatási Intézetben a továbbképzésért felelős vezető, később az Intézet Főigazgatója lett.  

Jelenleg a magyarországi digitális képzés és fejlesztés  terjesztésének szakértő éllovasa, a Learning Works stratégiai tanácsadó cég társalapítója és tanácsadó partnere. Rendszeresen publikál és tart előadásokat és szemináriumokat képzésfejlesztéssel, képzési trendekkel és az online tanulás világával kapcsolatban.    

 

 

Sok szeretettel köszönjük mindkettejüknek, hogy felkérésünket elfogadták

és velünk dolgoznak idén!

 

Koltányi Gergő - Nagy Andi - Pekár Dóri