Meglepetés

JAM k, 03/15/2011 - 21:54

Kinyílt a meglepetést rejtő dzsemmes üveg

Kedves Dzsemmelők!

Valamikor régen, egy messzi galaxisban, amikor még távol volt a száz fős LinkedIn és a közel kétszáz fős Facebook JAM csapat azt ígértük, hogy az első 150 lájkolónk között egy igazán dzsemmes meglepetés csomagot sorsolunk ki.

Ígéretünkhöz híven, elérkezett az idő, hogy végre megtalálja gazdáját, a dzsemmelők között nagy érdeklődésre számot tartó ajándék. Az elmúlt hetekben sok-sok kérdést tettetek fel. Mi lehet benne? Milyen édes meglepetéssel készültünk? Ki sorsol? Mikor adjuk át az ajándékot? Most mindenre választ adunk.

Fontos pillanat ez nekünk, ezért megadtuk a módját. Dr. Bagdy Emőkét kértük fel, hogy a befőttesüvegünkből húzza ki a nyertes nevét. Emőkét tudása, személyisége és tapasztalatai komoly példaképünkké avatta. Rövidesen megörvendeztetünk Benneteket a vele készített exkluzív interjúnkkalis, de most térjünk vissza nyereményjátékunkhoz. Eljátszottunk a gondolattal, hogy ezen a ponton megengedjük magunknak, hogy humorizálva azzal folytassuk, a sorsolás eredményét 30 napon belül postai úton közöljük.  De ellenállunk a kísértésnek, többek között azért, mert féltjük a testi épségünket.

Az első 150 lájkoló közül Szabó Marcellnek kedvezett a szerencse!

Marcell a nélkülözhetetlen dzsemm mellett gazdagabb lesz egy jófajta gyümölcs párlattal és a „Hogyan lehetnénk boldogabbak?” című kötettel, amelyet név szerint neki dedikált Dr. Bagdy Emőke.

Akik ma nem vihetik haza meglepetésünket, ne csüggedjenek, rövidesen kiírjuk következő játékunkat és ismét várunk minden nyerni vágyó dzsemmelőt.

Köszönjük Nektek, hogy olvastok, kedveltek és ajánlotok minket, s külön köszönjük a hozzászólásaitokat!

JAM Team