Napsütéses rendezvények

JAM cs, 05/01/2014 - 12:56

Napsütéses rendezvények

Szakmai rendezvény ajánló

 

A jó rendezvények szakmai fejlődésünk kulcsát jelentik. A kínálat igen nagy, de a tapasztalat azt mutatja, hogy "mellényúlni" is könnyű. Ezért hát időről-időre elkészítjük számotokra rendezvény ajánlónkat. Az alábbiakban a következő időszakra vonatkozó javaslatainkat találjátok meg. Izgalmas rendezvényeket, élvezetes fejlődést kívánunk!

Coaching Camp

2014. június 19-20-án kerül megrendezésre a második Coaching Campre. Ahogy a szervezők fogalmazzák: "A Coaching Camp alapötlete, hogy egy helyen, saját élményen keresztül váljanak megismerhetővé a különböző coaching módszerek, eszközök. Az adott szakterület egy-egy hiteles képviselőjét, mint vezetőedzőt hívtuk a rendezvényre, hogy akik velük szeretnék kipróbálni magukat, azt támogató környezetben tehessék. Tapasztalások, közös feldolgozások mentén kóstolhat bele mindenki az egyes módszerekbe."

A program idén is igen gazdag, érdemes már előre átböngészni: http://coachingcamp.hu/program

http://coachingcamp.hu

 

Életutak - generációk - ünnepek

A Zsigmond Király Főiskola, az ICF magyar tagozata és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége közösen rendezi meg szakmai konferenciáját 2014. május 22-én.

"A változás és tanulás emberi és szervezeti létünk természetes velejárója. Végigkísér életutunkon, generációról generációra, ünnepeken, hétköznapokon át. A konferencia célja, hogy bemutassuk, hogyan járul hozzá a felsőoktatás, a coaching és a HR szakma a sikeres változásmenedzsmenthez, a generációk közötti különbözőségek tudatos kezeléséhez, a különböző életszakaszokkal járó aktuális feladatok megoldásához, valamint a zökkenőmentes generációváltáshoz a szervezetek, vállalatok vezetésében."

Neves média és kommunikációs szakemberek, akadémikusok, coachok és vezetők közreműködésével (pl. Batiz András, Turai Léda, Dr. Nemeskéri Gyula, Dr. Poór József, Chris Iveson, Mélykuti Ilona, és még sokan mások) 5 szekcióban több mint 30 előadás gazdag, innovatív programot kínál coachoknak, HR szakembereknek, és vezetőknek, valamint a téma iránt érdeklődőknek egyaránt. A hármas szekcióban főszerkesztőnk a generációs együttműködés témájáról beszél majd.

www.zskf.hu/icfhszoszkonferencia

 

Vállalati Kultúra és Hatékonyság Konferencia

2014 május 13 és 15 között rendezik meg a Vállatai Kultúra és Hatékonyság Konferenciát. A rendezvény témái között szerepel a lean a HR-ben, a teljesítménymenedzsment, a HR szerepe napjainkban, a Vállalati Kultúra feltérképezése és módosítása, fejlesztése.

"Létezik egy nehezen megfogható, tetten érhető erő, amely döntően befolyásolja egy cég működését, sikerességét, jelenét és jövőjét. Gátolja vagy éppen segíti fejlesztési projektjeit. Egy erő, amely akár a teljes vezetői és dolgozói állomány cseréje után is hat, kísértetként jelen van, és amely megfékezése vagy éppen céljaink érdekében történő felsorakoztatása tudomány és művészet is egyben. Egy erő, amely a cégegyesítési törekvéseket, a sikeresnek látszó felvásárlásokat porrá zúzhatja, egy erő, amely a törpékből óriásokat, a mammutokból vergődő, szánalmas kisegereket teremthet. A vállalati kultúra az, ami ezzel az erővel rendelkezik."


http://www.vallalatikultura.hu

 
„X-Y-Z” - avagy hogyan lehet a generációs sokszínűség eredménye hatékony együttműködés?
 
A MAPI szervezésében 2014. május 28-án a Hotel Héliában kerül sor a generációs sokszínűség témájában megrendezett konferenciára. Az eseményen Dr. Bőgel György a kreatív szervezetről, Dr. Finna Henrietta és Dr. Gyökér Irén a fiatal tehetségek vezetésének kihívásairól, Török Dániel a prezi.com fejlesztőmérnöke a kiválasztási szempontokról, Nagy Andrea, főszerkesztőnk a virtuális menedzsmentről, Tollas Attila a született tehetségek cégben tartását munkavállalói szemszögből mutatja majd meg, Szőcs Árpád pedig a pályáati forrásokról beszél majd. A délután folyamán kerekasztal beszélgetésekkel folytatódik majd a program.
 
A rendezvény díjmentes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat 2014. május 16-ig jelezheted a konzult@mapi.hu címen.