Nyári JAM - Ez nem az uborkaszezon!

JAM k, 08/21/2012 - 12:12


N
y á r i   J A M

 

Nagyszerű dolog, hogy ilyen izgalmas ez a nyár! Egy friss hír kapcsán gondoltuk végig mi minden történik velünk mostanában. Az idei évben eddig több mint 30.000 alkalommal jártatok nálunk. Bár a nyári hónapokban mi is csendesebbek vagyunk, de ez ne tévesszen meg Benneteket, a munka gőzerővel folyik.

Készülünk a Séta Déva idei indulására, amelyre októberben kerül sor. Kozma Zsolt, a mi csendes hősünk idén is 440 km-t gyalogol majd azért, hogy felhívja a figyelmet a rászoruló gyermekekre.

Az őszre is sodró új cikksorozatokkal és rendezvényekkel készülünk, hogy a nyár búcsúztatása is izgalmas és mozgalmas legyen.

Így hát ebben a dolgos időszakban nagy öröm volt, amikor megkaptuk a hírt, hogy a JAM idén is a HVG által rendezett Golden Blog verseny szakértői kategóriájába került! :-) Külön öröm, hogy emellett a Séta Dévára program - amely mellett a JAM elkötelezte magát - is bekerült, méghozzá a Helyi.érték kategóriába.

Ha kedveled energiánkat, céljainkat, írásainkat és felelősségvállalásunkat, akkor kattints és szavazz Te is. A Szakértői blogok között keresd a JAM blogot, a Helyi.érték kategóriában pedig a Séta Dévára programot. A szavazáshoz csupán a facebook azonosítódra és néhány kattintásra lesz szükséged

Köszönettel,
A JAM csapata