Őszi fények, színek - avagy izgalmas események a láthatáron

JAM h, 09/19/2011 - 23:15

Őszi fények, színek

avagy izgalmas események a láthatáron

Tagadhatatlanul megérkezett az ősz, magával hozta meleg színeit és fényeit. A szabadságok lejártával a szakmai élet is újra pezsegni kezd. Összehúzott szemöldökkel, szigorúan pásztáztuk a naptárunkat és az alábbi rendezvényeket ajánljuk figyelmetekbe:

Konferencia az emberi viselkedésről

2011. Szeptember 24-25-én kerül megrendezésre a fenti konferencia. Kékesi Dániel a The Kiefer Group Kft. ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy a konferencia célja azoknak a tudományos eredményeknek a bemutatása, melyek az emberi viselkedést a legnagyobb pontossággal jelzik előre. A konferencián olyan gyakorló szakemberek lesznek jelen, akik a viselkedés-elmezés területén értek el jelentős eredményeket.

A konferencia vendégelőadója Dr. John Pearse, az Ekman Group alelnöke lesz. A konferencia izgalmas programjáról és a további részletekéről ide kattintva olvashatsz többet.

Mesterségünk Címere

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának szervezésében kel életre a XVIII. őszi konferencia és nyitott műhely, amelyről így nyilatkoznak a szervezők: "A konferenciát műhellyé alakítjuk, amelyben párbeszéd, közös gondolkodás és alkotás alakulhat ki a résztvevők között." A két napos rendezvényre 2011. október 14-15-én kerül sor. Javasoljuk, hogy már most kezdj neki a program tanulmányozásának, mert nem lesz könnyű dolgod a szekciók közti választáskor.

A részletekért, a programtartók bemutatkozásáért és az izgalmas programokért kattints.

 


Personal Hungary 2011

Nyolcadik alkalommal rendezik meg az Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítást 2011. október 26-27-én

. Idén is előadásokban, gyakorlati fórumokban és kerekasztal beszélgetésekben gazdag program várja a szakembereket.
A programok párhuzamosan zajlanak, így ebben az esetben is célszerű előre végigböngészni a részleteket és felkészülten érkezni, bár a "sodródásnak" is megvan a maga varázsa. A részletes programot ide kattintva érheted el.

Szigorodik az adatvédelem

Az információs önrendelkezésről szóló törvény elméletéről és gyakorlatáról szervezett konferenciát a Jogi Fórum.

2011. október 14-én pénteken kerül sor a rendezvényre, amely az adatvédelmi jog várható változásait járja körbe.

A programról, az előadókról és a további részletekről ide kattintva olvashatsz bővebben.