Tavaszi szakmai rendezvények

JAM v, 03/01/2015 - 14:36

 

 

 


 Tavaszi színek

Friss rendezvények

Éled a természet, mi pedig ismét szakmázunk

Márciusban három szakmai rendezvényben is szakmai szerepet vállaltunk. Az alábbi kis összefoglalóban részletesebben is olvashattok róla, mi mindenen ügyködünk idén tavasszal.

 

Az első: Z Generáció
- Gödöllő - Március 13. 12:00- 17:30 -

A generációs sokszínűséggel immár a felsőoktatás is rendszeresen foglalkozik. Ez a konferencia felsőoktatási szakemberek, gyakorló vállalati szakértők és tanácsadók közös munkájának eredményeként jön létre.

 

 A második: Tudatos utánpótlás-tervezés
- Budapest - Március 18-19 -

Szakmai csapatunkat az IIR arra a feladatra kérte fel, hogy az utánpótlás-tervezés témáját járjuk körbe alaposan. A program, amit kidolgoztunk tudást, ismereteket, gyakorlatot és konkrét módszereket ad. A két napos szeminárium során a teljes folyamatot, annak egyes lépéseit és módszereit górcső alá vesszük. Szimuláció segítségével próbálhatják ki a résztvevők a lépéseket a gyakorlatban is.

Fény derül rá, hogy mi a karrier- és az utánpótlás-tervezés közötti különbség? Megvizsgáljuk, hogy melyek azok a területek, ahol érdemes utánpótlás-tervezéssel foglalkozni, és melyek, ahol nem? Hogyan kezelhető az utánpótlás-tervezés időfaktorának kiszámíthatatlansága? Beszélünk az oktatási rendszerrel való kapcsolatot,együttműködés.

Megtervezzük az utódlás-tervezéshez kapcsolódó belső kommunikációt. Megnézzük melyek a legjobb utánpótlás tervező rendszerek, tervezést segítő eszközök. Sorra vesszük a hiba lehetőségeket is.

A képzés részletes bemutatója itt érhető el.

 

 

A harmadik: Generációs csúcstalálkozó
-HR 'n' Roll Budapest Meetup - Budapest - Március 19. 18:30 -

A HR 'n' Roll csoport sourcerek, recruiterek, trainerek, fejvadászok, coachok, social media szakértők gyűjtőhelye. A lelkes, szervező gárda meghívására három szakértő beszél majd a generációs témáról. Hérom szakértő, aki évek óta ezt a témát kutatja, gyakorolja és támogatja a vállalatokat,

munkavállalókat ezen a területen. Azonban még sosem adtak elő hárman együtt. :-)

Dr. András Klára, Lerf Andrea és főszerkesztőnk Nagy Andrea avatják be a résztvevőket a téma minden részletébe. Az előadást követő interaktív szakaszban három asztaltéma várja majd a résztvevőket, közös gondolkodásra, beszélgetésre, szakmai vitára, ötletelésre.

Tarts velünk Te is!